Lingenäset 2023

Cairngänget på Lingenäset

Vår träff i det vackra Lingenäset i norra Skåne ägde rum i strålande vårväder med grönskande lövträd, vitsippor på marken och fågelsång. Vi var tio personer och sexton Cairn som deltog. Bland annat ett par från Blekinge samt Inez som firade sin 5-årsdag med matte här – de har inte varit med tidigare och vi önskar dem välkomna åter. 

Först en promenad på 4 km med lite hundaktiviteter och därefter väntade vår grillmästare Leif med nygrillade korvar, vanliga och vegetariska förstås, och det smakade fint. Medhavd kaffefika slank också ner och samtalen om Cairn var, som vanligt, trevliga och intressanta.

Nu hade våra Cairn fått vila lite efter skogsrundan och var redo att ge sig in i sökrutan för att nosa upp godiset som var gömt under en del av de utplacerade ”snusdosorna”. En uppgift de tog sig an med vanlig Cairniver! Ack vad de kan!

Det blev en fin träff som vi önskar att fler medlemmar deltagit i. De som kom bor i det här området, men en dag som denna var det ju det perfekta utflyktsmålet för alla som bor lite söderut i Skåne också. Vi försöker i alla fall att lägga våra aktiviteter runt om i Skåne.

Tack ni som deltog, vi önskar alla medlemmar en härlig Cairnvår!

Styrelsen för Cairn i Syd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *