Bli medlem

Varför ska man vara medlem?

Som medlem i Cairnterrierklubben medverkar du till en levande rasklubb och att sprida kännedom vår ras i hela Sverige. Ditt medlemskap hjälper oss även i vårt arbete att främja en sund och frisk ras.

Vem kan bli medlem i Cairnterrierklubben?

Alla som på ett eller annat sätt har ett intresse för Cairnterrier.

Vad får man som medlem i Cairnterrierklubben?

Som medlem i Cairnterrierklubben får du en rad medlemsförmåner:

  • Tidningen Cairnbladet som utkommer med fyra nummer per år.
  • Man får möjlighet att delta på alla våra träffar. Vi har flera träffar per år med varierande program. Allt från olika promenader året om i hela Skåne till olika prova-på-aktiviteter.
  • Rätt att deltaga i kurser om vår Cairnterrier.
  • Möjlighet att träffa och diskutera Cairnterrier och allt som kringgår rasen med andra rasentusiaster som har flerårig erfarenhet inom Cairnterrier.
  • Ha rätt att vara med och påverka samt driva rasens utveckling. Inte minst under Cairnterrierklubbens årsmöte där du som medlem har rätt att närvara och påverka i alla beslut som tas.

Vad är medlemsavgiften?

Det finns två olika medlemskap att välja mellan inom Cairnterrierklubben:

  • Fullbetalande medlem (250 kr/år)
  • Familjemedlem (50 kr/år) – Om det redan finns en fullbetalande medlem i din familj kan du lösa ut ett medlemskap till rabatterat pris

Rullande medlemskap – Medlemskapet är rullande och gäller därför i ett år från inbetalningsdag

Hur blir man medlem i Cairnterrierklubben?

Det finns flertalet olika sätt man kan bli medlem i Cairnterrierklubben:

  • Enklast är att bli medlem via SKK Medlemsguiden. klicka här
  • Ta kontakt med SKK:s kansli på tel: 08-795 30 50 eller e-post: medlem@skk.se och anmäl att du vill bli medlem i Cairnterrierklubben. Där får du uppge ditt namn, adress samt ditt telefonnummer.

Det är Svenska Kennelklubben som administrerar Cairnterrierklubbens medlemsregister.

Du får ett medlemskort och kan via klubbtidningen Cairnbladet, eller genom klubbens/lokalavdelningarnas hemsidor, inhämta information om de aktiviteter du kan deltaga i, eller vem du kan vända dig till i ditt område för närmare information. 

Det är många uppfödare som skänker rasboken ”VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS” till sina valpköpare. Då ingår ett års medlemskap i klubben.

Adressändra eller avsluta medlemskap?

För att adressändra eller avsluta medlemskap i Cairnterrierklubben så tar du enkelt kontakt med Cairnterrierklubbens kassör på mailadressen: kassor@cairnterrier.se

Välkommen som medlem!