Trimkurs 2022

Trimkurs i Trelleborg, söndagen 13 februari 2022

Det var åtta medlemmar som med stort engagemang tog sig an att trimma sina Cairn. Pälstussarna flög omkring när de försökte lära sig om vardagstrimning och intresset var stort.

Vi hade hyrt en utmärkt lokal hos Trelleborgs Brukshundsklubb. Tack till Mariann Åkesson och Helen Forsberg som hade fullt upp med att visa och bistå med hjälp samt svara på många frågor. Alla var väldigt vetgiriga och flitiga och deras hundar blev så fina. ”Jaså, öronen och svansen ska se ut så? Bakbenen? Rumpan? Jaha!” Som sagt, deltagarna var verkligen mycket angelägna om att lära sig så mycket som möjligt om trimning och pälsvård som överensstämmer med standarden. En härlig grupp Cairnägare. Hundarna var så trevliga och mycket tåliga, men de var också lite trötta på slutet. Fast inte värre än att några av dem passade på att tillsammans göra flera snabba Cairnrace efteråt på uteplatsen!

Vid fikat blev det förstås en hel del frågor och prat om våra kära Cairn. Den här sociala delen av sammankomsten är ju både trevlig och viktig. Det var också några nya medlemmar som vi hoppas få återse på kommande aktiviteter.

Tack alla ni som deltog och bidrog till en trivsam Cairnterrierdag!

Styrelsen för Cairn i Syd

PS. Tyvärr kom inte alla med på bild, men det finns fler bilder på Cairn i Syd på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *