Årsmöte 2021

 Söndagen 17 oktober hade Cairn i Syd sitt årsmöte i Hässleholms Brukshundsklubb. ”Äntligen” kan man säga eftersom pandemin hindrat oss tidigare. Ordförande Leif Kastberg hälsade välkomna till 18 medlemmar – och några Cairn.  Mötet hölls i god stämning med information från styrelsen om tidigare och kommande aktiviteter t ex nästa års inofficiella utställning i Degeberga. Vår officiella utställning 2021 fick ställas in med anledning av pandemin men preliminärt kommer vi att arrangera en officiell utställning 2023.

Styrelsearbetet fungerar utmärkt, vi hälsar vår nya skattmästare Urban Arnesson välkommen och i övrigt blev det omval av samtliga styrelsemedlemmar.

Vid punkten ”Övriga frågor” önskades ännu en uppfödarträff och medlemmar har tidigare efterfrågat trimkurs.

Efter årsmötet höll tandläkare Angelica Andersson (tidigare cairnägare) ett uppskattat föredrag om hundars tandhälsa, hon hade sin halvårsgamla tik Kira som villig hjälp för att demonstrera hur man bör besiktiga sin hunds tänder och tandkött. Vi fick viktig information och det var många som tog tillfället i akt att ställa frågor som Angelica besvarade på ett klokt och trevligt sätt. Tack Angelica!

Möjligheten att träffa Cairnvänner ingår förstås som en extra bonus vid sammankomster som denna.

Bästa hälsningar

Styrelsen för Cairn i Syd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *