Promenad i Bokskogen 2019

 Promenad i Bokskogen söndagen den 7 april 2019.

Strålande sol, vindstilla, nästan sommarvarmt, fullt med glada människoröverallt men ändå saknades något?? Jo, vi saknade många av våra medlemmar och deras cairn. Det kom 11 hundar och endast 9 medlemmar, varav bara 2 ordinarie och resten med respektive från styrelsen. Det var en jättestor besvikelse att ni uteblev men man kanske kan trösta sig med att –Vi hade i alla fall tur med vädret— Vi som kom fick trots allt en fin promenad genom skogen med våra hundar och kaffet efteråt smakade lika bra som alltid.

Så här efteråt infinner sig naturligtvis frågan, varför kom så få medlemmar? Är det tråkiga aktiviteter, kanske fel tid, man undrar ju. Vi har många gånger i styrelsen uppmanat våra medlemmar att lämna förslag på olika aktiviteter som ni är intresserade av, vi i styrelsen skulle verkligen uppskatta det, men det har varit oroväckande tyst. Nu är stunden kanske kommen då det är dags för er att komma med förslag, annars är det kanske stor risk att verksamheten stagnerar betr. våra träffar och det har jag en känsla av att ni medlemmar inte skulle uppskatta. Vi i styrelsen jobbar ju för att tillsammans med våra medlemmar utveckla vår avdelning och vårt gemensamma intresse för cairnterriern eller hur?

Nu hoppas jag trots allt på god uppslutning söndagen den 26 maj. Vi träffas på Brukshundklubben i Hässleholm kl. 11.00 och där ska vi bl.a. träna agility, rallylydnad m.m.  Vi ska helt enkelt ha en fin dag tillsammans med våra bästa kompisar eller hur?

Alla medlemmar, gamla såväl som nya, är naturligtvis hjärtligt välkomna

Lars Holmberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *