Annandagspromenaden 2022

Det var endast ett fåtal medlemmar som lockats till vår traditionella promenad på Järavallen. Det var lite märkligt för detta har alltid varit en mycket populär träff under bortåt 25 år. Så vi spekulerade; berodde det på det grå småregniga vädret? Bensinpriset? Förkylningar? Eller vad? Nåja, promenad blev det och glögg och pepparkakor och lite trevligt småprat samt försäljning av några av Cairnterrierklubbens fina almanackor. Våra Cairn är tåliga men var rejält blöta och fick i år förpassas till bilarna medan mattar och hussar värmde sig med glöggen.

Mariann och Rune kom med en handgjord träskulptur som de skänker som pris till vår utställning. Ja, det blev förstås också lite funderingar och idéer inför vår officiella utställning i sommar. Vi är tacksamma för alla gåvor till prisbordet och ni kan ta dem med er redan till årsmötet söndagen 22 januari. Välkomna!

God fortsättning på det nya Cairnåret – vi ser fram emot att träffa er alla på våra aktiviteter!

Styrelsen för Cairn i Syd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *