Annandagspromenaden 2020

Träffen med våra cairn-medlemmar och våra bästa kompisar på annandagen har ju blivit en tradition som många av oss ser fram emot varje år. Vi brukar ju vara mellan 25 och 30 deltagare. När vi samlades för
årets promenad kom dock endast 12 medlemmar och 15 cairn. I denna påfrestande tid med coronaviruset hotande runt oss får man kanske förstå att många av oss vill vara lite försiktiga och hellre invänta sundare tider.

Nåja, vi som kom, fick som vanligt en härlig promenad med massor av förhoppningsvis frisk luft. Våra hundar, som inte bekymrar sig för mänskliga faror, njuter till fullo av motionen. Här gäller det bara att hänga
med i kopplet. När vi så åter var tillbaka och pulsen kommit ner i det normala på hussar och mattar, väntade Leif Kastberg med ett digert julbord med varm glögg, pepparkakor och julgodis. Det smakade som alltid förträffligt
efter skogsrundan. Nu ser vi fram mot ett Gott Nytt År och många trevliga arrangemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *