Promenad i Bokskogen 2018

Söndagen den 18 mars samlades 17 medlemmar och 14 cairn för Cairn i Syds numera traditionella vårpromenad i Bokskogen vid Torups Slott. Det är startskottet som inleder flera av vårens kommande aktiviteter.

 Solen gassade från en molnfri himmel, temperaturen runt noll och en måttlig vind gjorde att promenaden blev väldigt behaglig. Vi skåningar har minsann inte blivit bortskämda med sådant här underbart väder hittills i år. En sådan här dag är det länge sedan vi fick uppleva. Att vintern ännu inte helt släppt sitt grepp blev vi varse lite till mans under promenaden. På vissa ställen på stigen hade snön, som ännu inte töat bort, packats till is och där kändes benen nästan som nykokt spagetti. I några fall kunde man skönja vissa likheter med Walt Disneys Bambi på hal is.

När alla, utan skavanker, åter var samlade, slog vi oss ner i vårsolen och packade upp den medhavda kaffekorgen. Tänk att det alltid smakar lika gott med kaffe och en god smörgås ute i det fria. Under tiden vi fikade, informera- des de närvarande medlemmarna om kommande vår-aktiviteter. Mer utförlig information ang. dessa, betr. tider och platser, finns att få på vår utmärkta hemsida www.cairnisyd.se Vi i styrelsen ser fram emot att få träffa er och era cairn på vårens olika event och hoppas naturligtvis på god anslutning.

Våra medlemmar i Cairn i Syd är som alltid, mycket välkomna.

Lars Holmberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *