Stadsvandring i Ängelholm 2016

Lördagen den 23 april var Cairnisyd på stadsvandring i Ängelholm. Vi var 16 medlemmar och 14 hundar som samlades kl. 11.00 på parkeringsplatsen i Ängelholms otroligt vackra hembygds-park . I ett fantastiskt vårväder gav vi oss i väg mot stans centrum under Rune Åkessons ledning. Vi mötte många vårflanörer som tittade och ställde frågor om våra hundar. Detta är ju det primära syftet med stadspromenaden, nämligen att göra reklam och informera om rasen. Jag tycker att vi lyckades bra med det.

När vi så småningom vandrade tillbaka mot hembygdsparken gjorde vi det längs Rönne å. En väldigt vacker promenadväg med ån som flyter lugnt och stilla. Ängelholm är en pärla, kan man konstatera.

När vi efter väl förrättad promenad och något tröttare hundar och förare var tillbaka i hembygdsparken var det dags att plocka fram kaffekorgen. Rune, som känner väl till parken, visade oss till en lämplig plats där vi slog oss ner. Här förtärdes innehållet i korgarna under mycket trevlig och gemytlig stämning. En väldigt trevlig dag tyckte alla, vilket vi i styrelsen uppskattar att höra.

Anneliese  hade filmkameran med och du kan se hennes film här https://youtu.be/Jeb8PNam3oQ

Från Marianne fick vi dessa bilder:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *