Aktivitetsdag: Hundalandet 2015

Så har vi haft vår aktivitet på Hundalandet i Brösarp på vackra Österlen. En mycket lyckad dag med strålande väder och gott humör på både folk och fä. Många glada miner och skratt hördes under dagen. Vi var knappt 20 personer med våra hundar som umgicks med massor med fina redskap och hjärngympa för våra hundar.

Hundalandet visade sig vara ett nybyggt lekland för hundar. En lagom stor park där vi hade gemenskap fast vi gjorde olika moment. Parken gjorde ett mycket proffsigt intryck på samtliga närvarande

Efter ca 45 minuters träning valde vi att ha en tävling för de som ville, vilket ALLA glädjande nog ville delta i. Vi valde en bana bestående av 7 olika hinder vilken alla tog sig igenom på olika tidsskillnader. Marias hund (har tyvärr glömt namnet) vann och visade oss alla vad lite mer träning åstadkommer .

Vi bjöd på korv som vi grillade över en jättefin grill som fanns på plats och umgicks med lite hundsnack som vanligt. Mats Lindborg vann ett utlottat pris som ”dagens deltagare”

Per Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *