Jubileum Cairn 100 år!

Jubileet firades lördagen den 18 maj 2024 i Norra Åsum utanför Kristianstad. Redan tidigt på morgonen var det sol och blå himmel. Temperaturen gick snabbt upp till 25 grader och det var
inte ett moln på himlen. Klockan 11.00 startade jubileet och på plats fanns då 40 medlemmar och 47 Cairnterriers.

Vår ordförande Leif Kastberg hälsade alla välkomna och informerade om hur dagen var tänkt. Sedan startades alltihop med en tipsrunda inne i skogen, där det var lite svalare. Efter tipsrundan fanns det lite olika saker att välja på. Leif hade gjort en liten viltspårbana med rådjursklöv, där fanns en liten agilitybana och en inkallningsbana med störning av korv och köttbullar.

Solen gassade och både hundar och förare sökte sig efter ett tag till skuggan. Då drog vi igång grillningen där alla åt medhavd mat. Till avslutning bjöd klubben på kaffe och tårta.

Det blev en riktigt bra dag när vi hedrade våra Cairnterriers. Stort tack till alla som kom och var med och gjorde dagen väldigt speciell. Tack även till Ingrid Jörgensson med make som lät oss vara på Kompetenscentralen och för att de fixade fram grillar och allt annat som vi behövde.

Vår ordförande var väldigt nöjd med dagen och var så tacksam att så många kom till träffen.

Styrelsen för Cairn i Syd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *