Vårens aktiviteter 2019

Bokskogen vid Torups slott.

Vi samlas för årets första aktivitet söndagen den 7 april kl. 11.00 på parkeringsplatsen vid Torups slott. Efter en stärkande promenad tillsammans med våra bästa kompisar på de vindlande stigarna i bokskogen, slår vi oss ner på bänkarna bredvid parkeringen och packar upp kaffekorgarna.

Allaktivitetsdag på Hässleholms Brukshundklubb.

Vi ska träna bl.a. agility, rallylydnad m.m. Vi samlas söndagen den 26 maj kl.11.00. Vår nya styrelsemedlem, Marie Andersson som är instruktör på brukshundklubben, kommer att hålla i trådarna. Efter övningarna fikar vi och det kommer även att finnas grillad korv med dricka till för självkostnadspris. Ring Lars, på tel. 0705-623311 om ni har några frågor ang. denna aktivitet.

Cairn i Syds inofficiella utställning SNAPPHANEN.

Lördagen den 15 juni kl. 10.00 startar vår utställning. I år har vi förlagt det hela i parken vid Tyringe Kurhotell. Efter fjolårets framgång med hela 41 anmälda hundar hoppas vi på minst lika stor anslutning i år. Vill man övernatta finns utmärkta möjligheter att hyra rum på hotellet som även kommer att servera lunch under utställningsdagen. Goda parkeringsmöjligheter för husvagn och husbil finns i anslutning till utställningen. Se annons på vår utmärkta hemsida www.cairnisyd.se  Har ni frågor ang. utställningen ringer ni till Helen Forsberg tel. 0702-671833.