Vårens aktiviteter 2020

Eftersom träffen i Bokskogen vid Torups Slott är startskottet för året och dessutom har blivit tradition är våra medlemmar hjärtligt välkomna söndagen den 22 mars kl.11.00. Vi samlas som vanligt på parkeringsplatsen och går därefter promenaden genom skogen. Efteråt fikar vi på det vanliga stället vid sidan p-platsen.

Spårträning i Örkelljunga och Glimåkra.

Observera att spårträningen är uppdelad på 2 olika orter, Örkelljunga och Glimåkra detta för att ge större möjlighet för fler intresserade att anmäla sig.

I Örkelljunga startar övningarna lördagen den 25 april och fortsätter 3 lördagar därefter, den 2, 9 och 16 maj. Övningarna startar kl.11.00.

I Glimåkra startar övningarna söndagen den 26 april och fortsätter likaledes 3 söndagar därefter, den 3, 10 och 17 maj. Vi startar kl.11.00.

I kursavgiften ingår förutom spårträning, viss teori och lättare förtäring. Anmälan görs till kursledare Leif Kastberg på mobil-nr: 0705-228963 eller mailadess : leif.kastberg @telia.com Obs, sista anmälningsdag är den 7 april.

Utställningen Snapphanen.

I år är vi tillbaka i Degeberga för vår inofficiella utställning Snapphanen. Kl. 10.00 lördagen den 13 juni startar det hela upp. Inbjuden domare är Bengt-Åke Lommersson, kennel Trimos. Se även separat annons i Cairn-bladet.

Ni är mycket välkomna med er anmälan.

Leif Kastberg, ordf. Cairn i Syd.