Om Hemsidan, epostkonton. anmälan mm

Vår hemsida är mycket populär! Vi har för närvarande (7 september) 520000 besök!

Använd gärna funktionerna som är tillgängliga: Skicka in bilder, skriv kommentarer, efterlys trimningshjälp etc etc. Låt hemsidan leva!

Vi har ju även ett nyhetsbrev som skickas ut så fort något är på gång.  Tyvärr visar det sig att många av er har en felaktig e-postadress. Har du anmält dig till tidigare lista men inte fått något mail: Skicka in dina uppgifter till mig : bemans@live.se (gärna kompletta uppgifter med adress och telefon).

Jag fick även en del mail i retur med meddelandet att innehavarens konto var fullt. Om ni t ex använder Telias e-posttjänst måste ni logga in på deras webbmail med jämna mellanrum och rensa skräpposten – där kan ligga hundratals spam-mail och fylla kontot. Det här gäller troligen även för övriga leverantörer. Om ni har problem med inställningar får ni gärna höra av er till mig så försöker jag hjälpa till.

Visningen av e-posten är också viktig: De nyhetsbrev som jag skickar innehåller grafiskt material för det mesta. Har du e-posten inställld i textläget visas inte bilder och annat grafiskt. Beroende på vilket epostprogram du använder kan du ställa in detta under ”Verktygsmenyn”.

Hör av dig om du behöver hjälp!

epost: bemans@live.se

 

 

Webbmaster åt work