Annandagspromenad 2018

Hela det glada gänget. Bilden tagen av Ingemar Engkvist.

28 medlemmar och 27 Cairn hade sökt sig till vår annandagspromenad på Jära-vallen. Flera nya medlemmar med sina nyförvärvade valpar fick vi dessutom nöjet att träffa. Det är glädjande att cairnen ökar i antal, men inte alls förvånande. Det är ju en verklig kompis.

 Vi har de flesta gånger haft tur med annandagsvädret på Järavallen, så även denna gång. Vi startade promenaden genom skogen med en blek vintersol i nacken. Det blev en härlig motionstur efter, förmodar jag, en del stillasittande vid dignande julbord och i TV-soffan. Våra cairn är ju som bekant alltid på språng antingen det är jul eller midsommar så det gäller verkligen att hänga med när de drar igång.

Efter den stärkande promenaden serverades varm glögg och julgodis och det verkade smaka gott för allt tog slut i ett huj.  Dagen avslutades så med ett gruppfoto där medlemmarna ställde upp och förevigades mellan våra nyanskaffade cairn-flaggor.

Lars Holmberg.

 Bilder från dagen hittar du här Järavallen 2018

 


 

 

 

 

 

 

Cairn i Syd gratulerar Leif Kastberg med Linus (Kullehus Yum-Yum) som blivit viltspårchampion 2018. Strålande!

 


Missad epost?

Får du ingen epost från oss??? Varje gång jag skickar ut något nytt får jag ett antal i retur av olika anledningar: Fel adress, fullt konto, mm. Om du känner att du inte fått något från oss på länge: Skicka ett mail till mig så får jag din rätta adress!

Med vänlig hälsning

Bengt Månsson