Kommande aktiviteter 2021

 Som ni vet vid det här laget så har vi tyvärr fått (pandemi-) inställa vår officiella utställning under pågående planering. Liksom vi, beklagar även den engelska domaren detta och hoppas att få återkomma.

OBS! Ändring av tiden i Hässleholm till 18 juli

Men samma datum, 18 juli  kl 11.00 arrangerar vi i stället en Prova- på- aktivitet på Brukshundsklubben i Hässleholm. Då får ni prova på rallylydnad, agility, lydnad, uppletande med mera under trevliga former och med kunniga instruktörer.

Snogeholm söndagen 19 september kl.11.00  är det åter dags för den numera klassiska och härliga träffen då vi efter tipsrundan spisar korv och förbereder våra cairn för det alltid lika spännande Cairnracet.

Viltspårkurs i Örkelljunga 5 lördagar med start 9 oktober
under ledning av Leif Kastberg. Max 7 deltagare, kr 500.-.
Anmälan till leif.kastberg@telia.com 
Tel. 0705 228963
 

En annan klassiker är förstås Annandagspromenaden på Järavallen kl. 11.00. En skön skogspromenad och sedan mingel med glögg och pepparkakor hör till.

Våra viltspårkurser under ledning av Leif Kastberg har varit oerhört populära och preliminärt kan det bli ännu en sådan i oktober. Vi återkommer om detta.

Likaså kommer vi att höra av oss igen med information om när vi kan ha vårt årsmöte.

Vägbeskrivningar och vidare information om aktiviteterna återkommer vi med och ni är alltid välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen med frågor eller förslag.

Vi ser fram emot att träffa er och alla era Cairnterrier!

Styrelsen för Cairn i Syd