Hundalandet i Brösarp.

                              

Cairnisyds medlemmar hade lördagen den 27 augusti träff med våra hundar på Hundalandet i Brösarp. Trots strålande sensommarväder blev det tyvärr inte mer än 8 medlemmar och 7 hundar som kom.

 Vi som var på plats fick se våra hundar som med stor entusiasm och iver provade de olika redskapen. En del av hundarna var lite försiktiga i början men när man väl bekantat sig med de olika redskapen blev det full rulle. En cairnterrier backar inte för utmaningar. Denna typ av aktivering, som de flesta hundar tycker om, stärker verkligen kontakten mellan hund och ägare och ger både mental och fysisk stimulans. Nyttigt för knopp och kropp kan man påstå.

Efter en timme på redskapen verkade både hundar och förare att det nog skulle vara dax för en fikapaus, varför vi slog oss ner i gröngräset och plockade upp ur den medhavda kaffekorgen och alla lät sig väl smaka av kaffe, smörgåsar och bullar. En givande och trevlig dag tyckte vi samtliga. Brösarp visade sig verkligen från sin bästa sida med en otroligt vacker omgivning inte minst de berömda backarna.

Nu ser vi fram mot träffen i Snogeholm. Välkomna.

Lars Holmberg.

Anneliese tog bilderna