Höstens aktiviteter 2018

Hundens Dag på Jägersro i Malmö den 19 augusti. Cairn i Syd har rasmonter på plats för att visa upp våra bästa kompisar. Det kommer att finnas ett antal olika hundraser representerade. Dagen börjar med parad, där varje deltagande ras presenteras. Vidare under dagen kommer olika aktiviteter med de olika raserna att genomföras. Vill du ställa ut din hund ringer du Sydskånska Kennelklubben 040-271260  och anmäler ditt intresse. 

Snogeholms-träffen. Den 16 september kl. 11.00 samlas våra medlemmar vid grillplatsen intill Raftarpstugan. Vi går vår sedvanliga tipsrunda så även husse och matte får lite motion samtidigt som knoppen får arbeta. Efter promenaden fikar vi och äter grillad korv. Nytt för i år: den hund som kan visa upp bästa trix belönas med ett pris. Därefter väntar Cairn-racet. Bästa hane och tik erhåller pris och när dessa bägge gjort upp i finalen får snabbaste hund  en inteckning i vårt fina vandringspris.

Spårkurs. Under 4 söndagar i oktober, den 7, 14, 21 och 28 med samling kl. 11.00 kommer Cairn i syd att anordna en spårkurs för de av våra medlemmar som är intresserade. Kursen är förlagd utanför Örkelljunga. Vägbeskrivning får varje deltagare efter anmälan. Det finns plats för 7 st. Först till kvarn… Koststnaden för kursen är 400:-  och då ingår spårning, viss teori samt förtäring vid varje tillfälle. Anmälan, som är bindande, görs till kursledare Leif Kastberg. Ni når honom på mobil nr: 0705-228963. Kursavgiften betalas in på Cairn i Syds postgirokonto 33 80 96-1 i samband med anmälan.

Annandags-promenaden på Järavallen. Vi samlas precis som de föregående åren kl.11.00 vid vindskyddet. Efter en stärkande promenad med våra bästa kompisar, återsamlas vi för en trevlig stund och klubben bjuder på varm glögg, pepparkakor och julgodis.

Vi hälsar alla våra medlemmar, gamla såväl som nya hjärtligt välkomna till våra aktiviteter.

 Styrelsen Cairn Syd.