Vårens aktiviteter 2019

Torups slott

Vi samlas söndagen den 7 april kl.11.00 på parkeringsplatsen vid Torups slott. Efter en förhoppningsvis halkfri runda tillsammans med våra bästa kompisar på de vindlande stigarna i bokskogen slår vi oss ner på bänkarna bredvid parkeringen och packar upp kaffekorgarna.

Allaktivitetsdag på Hässleholms Brukshundklubb,

Vi ska träna bl.a. agility, rallylydnad m.m. Vi samlas söndagen den 19 maj kl. 11.00. Vår nya styrelsemedlem Marie Andersson som bl.a. är instruktör på Brukshundklubben, kommer att hålla i trådarna. Efter övningarna fikar vi och det kommer även att finnas grillad korv med dricka till för självkostnadspris.

Cairn i Syds inofficiella utställning SNAPPHANEN.

Lördagen den 15 juni med start kl. 10.00 startar vår utställning. I år har vi förlagt det hela i parken vid Tyringe Kurhotell. Efter fjolårets framgång med hela 41 anmälda hundar hoppas vi på minst lika stor anslutning i år. Vill man övernatta finns utmärkta möjligheter att hyra rum på hotellet som även kommer att servera lunch under utställningsdagen för dem som så önskar. Har ni frågor ang. utställningen ringer ni till Helen Forsberg tel. 0702-671833.