Vårens aktiviteter 2018

 

Bokskogen vid Torups slott, Bara. Nu har vi snart lagt vintern bakom oss och ser fram emot vårens ankomst. Vi möter den i Bokskogen, Torup söndagen den 18 mars. Vi samlas som vanligt på parkeringsplatsen kl. 11.00. Glöm inte kaffekorgen, det smakar alltid gott med fika efter promenaden. Ansvariga för denna aktivitet är Helen och Cecilia.

Norra och södra Lingenäset. Vi ska besöka en naturskön plats där många av oss förmodligen inte varit tidigare. Det gör vi söndagen den 22 april med samling kl. 11.00. Lingenäset ligger norr om Kristinstad. Vi går en promenad på c:a 4 km. Efter promenaden serveras grillad korv och något att dricka till själv-kostnadspris.

Vägbeskrivning: Ta av från E22 vid trafikplats 38 mot Näsby. Kör rak fram så långt det går och ta till vä. Åk vidare till ni har en INGO-mack på vä. sida, sväng vänster där och kör rakt fram. När asfaltbeläggningen tar slut, fortsätt rakt fram på grus-vägen till den också tar slut. Då är ni på Lingenäset. Välkomna. Leif K. är ansvarig och ni når honom på 0705-228963 om det uppstår problem.

Lek & Relationsövning.Söndagen den 13 maj kl. 11.00 samlas vi med våra hundar på brukshund-klubben i Veberöd. Eva Fabricius håller i trådarna. Hon är utbildad instruktör och har tidigare med stor framgång, övat bl.a. vardags-lydnad med många av våra medlemmars hundar.  Det kommer att finnas grillad korv och något att dricka till självkostnadspris. Var vänlig ring därför och tala om hur många ni är som kommer. Tel. Eva 0736-260761 eller Lars 0705-623311

Cairn i Syds inofficiella utställning, SNAPPHANEN.

Lördagen den 16 juni med start kl. 10.00 är det så dags för vår inofficiella utställning, SNAPPHANEN. Den är i år förlagd till Degeberga stugby. Kjell Carnbrand är domare och vi tävlar i många olika klasser. För mer utförlig information, se inbjudan på vår hemsida www.cairnisyd.se Vi hoppas naturligvis på stor anslutning och hälsar alla, utställare såväl som övriga hundintresserade hjärtligt välkomna till Degeberga.

Styrelsen Cairn i Syd.