Årsmöte Cairn i Syd 2017.

Cairn i Syds årsmöte 2017 på Segemöllegatan 95 i Malmö hade lockat 16 deltagare. Ordförande hälsade deltagarna välkomna.  Mötet startade under gemytliga former där det bjöds på kaffe och nybakta frallor med ost och korv. Liksom i fjol var Cecilias kolabröd delikata.

Som ordförande för dagens möte valdes Ulla Dahlen. Hon är verkligen rätt person att sätta ordförande-klubban i händerna på. Rutinerat och vant lotsade hon oss genom dagordningen. Ulla avtackades för sin insats med en bukett vackra blommor.

Eva Fabricius tvingades lämna styrelsen under året p gr av privata orsaker. Vi i styrelsen beklagar detta och tackar henne för det jobb hon lagt ner. Hon har dock lovat att ställa upp när det är dags för ny kurs i lydnadsträning. Det ser vi fram emot.

Två nya medlemmar i styrelsen valdes in, Leif Kastberg som är en rutinerad styrelseledamot sen tidigare samt Natalie Christensson som tillhör den yngre generationen.  Bra med blandning av yngre och äldre ledamöter. Båda givetvis mycket välkomna.

Valberedningen med Mariann Åkesson som sammankallande, har även i år gjort ett mycket gott jobb. Nu är vi full styrka i styrelsen.

Webbmaster Bengt Månsson förärades även i år en påse med hemligt innehåll! Han sköter vår exemplariska hemsida på ett utmärkt sätt. Äras den som äras bör.

Mötet bestämde vidare att ordf. Lars Holmberg och v.ordf. Rune Åkesson ska representera avdelningen vid CTKs årsmöte i Örebro den 25 feb. Här finns en del saker att ta tag i.

Efter avslutat möte var det dags för veterinär Eva Svanberg att berätta om våra hundars tänder och de problem som kan uppstå med dem. Som vanligt delgav Eva oss sina kunskaper på ett informativt, i högsta grad kunnigt samt humoristiskt sätt. Eva avtackades med en bok för sin insats.

Vi i styrelsen tackar för förtroendet från våra medlemmar och kommer givetvis även i fortsättningen jobba för er och våra hundars bästa för ögonen.

Kommande vår-aktiviteter betr. platser och tider redovisas på vår hemsida www.cairnisyd.se

Lars Holmberg.